Mondzorg Genders

Soort

Mondzorgpraktijk

Voor wie

Iedereen

Mondzorg Genders – Uw zorgverlener voor duurzame mondgezondheid voor het hele gezin, met speciale aandacht voor kinderen.

Bij Mondzorgpraktijk Genders in Landgraaf bieden wij uitgebreide algemene tandheelkundige diensten aan voor alle leeftijden. Wij geloven echter ook dat kinderen speciale aandacht verdienen als het gaat om mondgezondheid. Daarom hebben wij specifieke programma’s en trajecten ontwikkeld die gericht zijn op het bevorderen van een goede mondgezondheid bij kinderen.

Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten, kindertandverzorgster en (paro)preventieassistenten zijn getraind om u en uw kinderen op een vriendelijke manier te behandelen. We willen ervoor zorgen dat u en uw kinderen zich op hun gemak voelen tijdens een tandheelkundige bezoeken en dat ze de nodige educatie en preventieve zorg ontvangen die ze nodig hebben.

Of het nu gaat om een routinecontrole, een tandvulling of het aanleren van goede mondhygiënische gewoonten, wij zorgen ervoor dat u en uw kind de best mogelijke zorg krijgt. Onze praktijk is uitgerust met kindvriendelijke faciliteiten en we streven ernaar om een positieve en plezierige tandheelkundige ervaring voor u en uw kind te creëren.

Ons motto: “Een stralende lach, daar zorg je sámen voor!”

Locaties

Mondzorg Genders

Wilhelminastraat 3 , 6373 JS

Nieuwenhagen

Route