VC Landgraaf

Soort

Volleybal

Voor wie

Kind (6 - 12), Jeugd (12 – 18), Volwassenen (18 – 65)

Op zoek naar een geweldige volleybalclub waar je kunt groeien, plezier kunt hebben en nieuwe vrienden kunt maken? Zoek niet verder! Bij Volleybalclub Landgraaf ben je aan het juiste adres.

Wij zijn dé plek voor enthousiaste spelers van alle leeftijden en niveaus in Landgraaf en omgeving. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, bij ons voel je je direct thuis.

Bij ons draait het niet alleen om de sport, maar ook om de gezelligheid en de gemeenschap. We bieden verschillende trainingsprogramma’s en competities voor zowel jeugdspelers als volwassenen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Maar er is meer! We organiseren regelmatig sociale evenementen, teamuitjes en andere leuke activiteiten. Samen vormen we een hechte volleybalgemeenschap waarin vriendschappen worden gesmeed en teamgeest wordt gekoesterd.

Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie over ons programma, onze teams en hoe je lid kunt worden. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Volleybalclub Landgraaf. Sluit je aan en beleef onvergetelijke volleybalmomenten!

 

Tot snel bij Volleybalclub Landgraaf, dé plek waar passie en plezier samenkomen!

Locaties

VC Landgraaf

Banebergpassage 108, 6371 HW

Schaesberg

Route