Avond4Daagse Landgraaf

Doe mee aan de Avond4daagse Landgraaf 2024!
Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk hier! Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor de Avond4daagse Landgraaf officieel geopend!
Wacht niet langer en claim je plekje voor dit fantastische avontuur. Of je nu alleen loopt, met vrienden, familie of een team, iedereen is welkom om mee te doen en te genieten van de geweldige sfeer en gezelligheid van de Avond4daagse Landgraaf! Uiteraard mogen honden dit jaar ook weer mee lopen.
ℹ️
Wat leuk dat je mee wilt doen aan de 6e editie van de Avond4Daagse Landgraaf! Dit jaar in samenwerking met Landgraafse Tentfeesten. Vanaf 9 maart 2024 is inschrijven mogelijk voor de editie van 13 t/m 16 mei 2024, het inschrijfgeld bedraagt € 7,-. De voorinschrijving staat open tot 12 mei 2024, daarna is het enkel mogelijk om je in te schrijven via de dagkassa tijdens het evenement zelf.
Via het online inschrijfplatform moet iedere deelnemer zich apart inschrijven. Online inschrijven voor groepen > 10 deelnemers is niet meer mogelijk. Iedere deelnemer schrijft in voor een bepaalde afstand (2.5, 5 of 10 km); Hier ben je niet aan gebonden. Je mag elke dag opnieuw je afstand kiezen. Je schrijft automatisch in voor 4 dagen; ook hierin mag je afwijken. Je hoeft dus niet alle vier de dagen te wandelen, jij bent de baas. De kosten blijven ten allen tijde gelijk. Dus of je nu voor één dag of vier dagen inschrijft, de kosten blijven € 7,- per persoon.
• Vier dagen wandelplezier met uitgepijlde routes;
• Een startpakket met stempelkaart en benodigdheden;
• Entertainment tijdens opening en afsluiting;
• Water en gezonde snacks onderweg;
• Op donderdag tijdens de grande finale een medaille;
• Vier dagen een pakketje positieve gezondheid DIY (Do It Yourself)
• Online voorinschrijving
Heb je een groep waarmee je wilt deelnemen aan de Avond4daagse Landgraaf? Goed nieuws! Je kunt je als groep aanmelden.
Voor groepsaanmeldingen, stuur een e-mail naar: karin.czerw@avond4daagselandgraaf.nl

Informatie

Datum
13 mei 2024 t/m 16 mei 2024
Tijd
16:30 - 23:00