De Buurtbabbel wordt georganiseerd vanuit Welsun, Gemeente Landgraaf en Landgraaf Verbindt. Wij staan met onze stand op verschillende data en ook verschillende locaties in Landgraaf (zie onderstaand voor de data van november t/m januari).

Welsun is een professionele organisatie voor welzijnswerk in de gemeente Landgraaf. Indien je als inwoner van Landgraaf een vraag of probleem hebt, waar je zonder hulp van buitenaf niet uitkomt, dan kun je een beroep doen op de dienstverlening van Welsun.

Of je nu jong of oud bent, Welsun is er voor iedere bewoner van Landgraaf. En heel belangrijk: onze dienstverlening is kosteloos en zonder verwijzing direct toegankelijk.

De enige voorwaarden zijn dat je in Landgraaf woont en dat je zelf actief meewerkt aan de oplossing van een vraag of probleem.

Wil je iets weten over evenementen of verenigingen, heb je een vraag over subsidies, zoek je hulp bij het organiseren van een evenement? Ook hiervoor bieden wij ondersteuning, maar ook voor een gezellige gesprek is er zeker tijd en ruimte.

 

De koffie staat klaar!

 

Data Buurtbabbel:

  • 16-11-2023 om 13:00 – 17:00 uur, bij het speelveldje aan Moltweg, naast het Jan de Witplein.
  • 13-12-2023 om 12:00 – 15:30 uur, in Abdissenbosch, tegenover de Wegwijzer.
  • 17-01-2024, om 13:30 – 17:00 uur, bij het park aan de Maximastraat in Nieuwenhagen.