Gratis bridgecursus

Altijd al willen bridgen? Omdat het leuk is om samen met anderen te kaarten? Omdat je van uitdagingen houdt? Maar vond je het te ingewikkeld of kwam het gewoon niet goed uit? Grijp dan neem je kans! Neem deel aan de gratis bridgecursus voor beginners. Een cursus, via mail, die je enthousiast maakt, met nieuwe stof en veel oefeningen. Maar met begeleiding, in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt en in eigen omgeving. Volg de cursus alleen of beter nog met 3 andere beginners, vrienden, buren of familie. Dan kun je ook met elkaar oefenen en de lessen in de praktijk uitproberen.
Dit is een landelijk initiatief om meer mensen te leren bridgen. Er staan in het land meer dan 200 coaches klaar voor de begeleiding. Die leiden je door de cursus en je kunt er via de mail terecht voor vragen en uitleg.
Ik ben Peter van den Boogaard en heb me daarvoor aangemeld. Vooral omdat ik al jaren met veel plezier Bridge en het spel van harte kan aanbevelen. Als er voldoende animo is kunnen we aanvullend ook fysiek oefenbijeenkomsten organiseren. Ik heb er zin in. Jullie ook? Zo ja, geef je dan bij mij op voor de eerste les. Ik heb plaats voor ca. 16 beginners.

Aanmelden kan via de mail:
Peterboogaard45@gmail.com
Link naar de cursus informatie op www.bridgeservice.nl