Heel Landgraaf bakt!

 

Velen van ons zullen beslist wel eens van het programma Heel Holland bakt hebben gehoord. Met veel plezier kijken 3.5 miljoen Nederlanders wekelijks naar dit leuke bakprogramma.

Hoe leuk zou het zijn om een eigen Landgraafse variant op dit succesvolle televisieprogramma te organiseren!

Weliswaar niet op televisie, maar via social media.

 

We nodigen inwoners van Landgraaf dan ook graag uit om het tegen elkaar op te nemen. Wie wordt de beste thuisbakker van Landgraaf?!

Dit keer is de opdracht het maken van een echte Limburgse pletskeskoek!

Er zijn tal van recepten, iedereen maakt en versiert deze op haar/zijn eigen manier. Uiteraard zal een jury beoordelen wie deze titel gaat winnen.

 

Een opkikker voor een ander

We hopen ook dat iedereen hierbij denkt aan een ander. Wie in de omgeving kan wel een opkikkertje gebruiken? Denk aan de alleenstaande buurman of buurvrouw, iemand in de wijk of iemand in een verzorgingstehuis.

Hoe leuk zal het zijn om diegene met een heerlijke stuk zelfgemaakte pletskeskoek te verrassen?

Hierbij is het natuurlijk ten alle tijden van groot belang om te informeren of de ontvanger van deze koek geen allergie├źn heeft. Wellicht is het raadzaam om uit voorzorg hiernaar te informeren.

 

We nodigen iedereen uit om deze uitdaging met twee handen aan te grijpen en een foto van het eindresultaat toe te sturen naar info@welsun.nl of om een foto te sturen naar onze facebookpagina.

Ook vinden wij het heel bijzonder om te horen en/of zien wie zich gelukkig heeft mogen prijzen met het ontvangen van deze overheerlijke koek.