Wandel coronaproof & virtueel!

Ja! De Avond4daagse Landgraaf gaat dit jaar door! We gaan weer aan de wandel! In deze tijd natuurlijk wél coronaproof. Anders dan anders. Je wandelt bij deze editie in je eigen favoriete omgeving, je bepaalt zelf het beste moment om gezond bezig te zijn én je kiest je eigen uitdaging. De manier waaróp wij jou gaan uitdagen die gezonde wandelkilometers af te leggen, dat leggen we je graag uit. De inschrijving start op donderdag 1 april.

Gezond bezig zijn is belangrijk voor iedereen
Voor de Avond4daagse Landgraaf is het allerbelangrijkste dat iedereen mee moet kunnen doen. ‘Gezond bezig zijn, bewegen, dat staat bij ons hoog in het vaandel. In deze bizarre tijd is bewegen nog éxtra belangrijk. Heerlijk buiten aan de wandel, uiteraard coronaproof, daar fleurt een mens van op’, aldus Judith Caenen, voorzitster van de Stichting Avond4daagse Landgraaf. ‘We bieden onze deelnemers de keuze uit het afleggen van een route van in totaal 12 kilometer of 40 kilometer, verdeeld over 1 week in de maand mei. Iedereen gaat aan de slag met zijn eigen uitdaging’. 

Inschrijving
Reserveer voor jouw uitdaging alvast een week in mei in je agenda! Iedereen kan meedoen! We openen de inschrijving voor de ‘Avond4daagse Landgraaf, virtuele editie 2021’ op donderdag 1 april. De kosten voor deelname zijn € 2.- per persoon. Dus houd onze Avond4Daagse Landgraaf website en onze FaceBook-pagina in de gaten en schrijf je vanaf 1 april in. Doen! Na inschrijving dan leggen we je in een handleiding haarfijn uit hoe alles werkt.