Agenda maart Kids & Koffie Landgraaf.

Wil jij meer contact met andere ouders uit Landgraaf? Vind je het leuk om samen met andere ouders (en/of je kind) iets leuks te doen? Dan is Kids & Koffie iets voor jou.

Heb jij een kind op de basisschool, of heb je een puber in huis? Ook dan ben jij van harte welkom tijdens de activiteiten van Kids & Koffie. Maak kennis met andere (groot) ouders, doe gezellig mee en heb je een vraag over het opgroeien van je kind of wil je gewoon je verhaal kwijt? Wij hebben altijd een luisterend oor en denken met je mee.

Woensdag 6 maart van 9.30-11.00 uur. Smakelijk eten!
Een gezond ontbijt is een goede start van de dag. Wij geven deze morgen gezonde en smakelijke tips en natuurlijk kan je proeven!

Locatie Jens Brandenberg, Heggenstraat 32, Landgraaf.

Woensdag 13 maart van 9.30-11.00 uur. Slaap kindje slaap.
Een allesbehalve slaapverwekkende ochtend over bedtijdrituelen en het slapen of juist niet (willen) slapen van je kind. Iris leest voor uit Welterusten Kleine Beer en we maken een slaapzak voor de pop/knuffel van je kind.

Locatie Jens Brandenberg, Heggenstraat 32, Landgraaf.

Woensdag  20 maart van 9.30-11.00 uur. Zaai je met ons mee?
Het wordt eindelijk lente dus neem potjes (boterkuipjes) mee want we gaan zaaien! Locatie Jens Brandenberg, Heggenstraat 32, Landgraaf.

Woensdag 27 maart van 9.30- 11.00 uur. Johnny’s Poetssalon
Deze morgen komt Judy Otermans van mondzorg Genders ons uitleggen waarom goede mondzorg belangrijk is voor het gebit van je kind. Dat doet ze samen met de ondeugende aap Johnny Joker. Natuurlijk lezen we ook een boekje voor! Kom jij naar bibliotheek Landgraaf Burgerhoes? Meld je dan aan via activiteiten@bibliotheeklandgraaf.nl

Alle activiteiten zijn gratis. Voor meer informatie mail, bel of app je naar: ikuipers@jenshelpt.nl tel: 0621888921.

Kids & Koffie is actief op Facebook: www.facebook.com/Kids-Koffie-Landgraaf. Daar vind je ook informatie over de Kids & Koffie Kledingkast.