Zondag 7 januari in Theater Landgraaf: ‘SPRING!’

‘SPRING’ is een superleuke theatervoorstelling over de kleine eekhoorn Didi (en vele andere kleurrijke personages, zoals de energieke hond Storm,  de mol,  de duif, de mama van Didi en… de achterbakse kraai).

 

Springen of niet springen, dat is de vraag

Didi is een eekhoorn. Eekhoorns springen van tak naar tak. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niet durft? Gelukkig komt Didi Storm tegen, die helpt haar.

Storm is een hond. Honden zoeken en speuren. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niks te zoeken hebt? Samen openen ze een detectivebureau: Spring en Speur.

Voor dieren die iets kwijt zijn of willen weten.

 

Bo en Robin vertellen met hun poppen, in een speels decor, de avonturen van Didi en Storm die vaak in de clinch liggen met hun instinct. Zij komen erachter dat het soms goed is om niet te springen, maar dat je soms ook gewoon de sprong moet wagen…

 

Meer info of downloaden kleurplaat:

https://theaterlandgraaf.nl/programma/evenement/spring/

De twee acteurs, zijn tevens muzikant, poppenspeler én zangers: een hele afwisselende voorstelling dus voor iedereen vanaf 4 t/m 8 jaar (maar ook volwassenen is het genieten geblazen).

Kom zelf kijken en lever vóór de voorstelling de kleurplaat in en wie weet win je één van de mooie eekhoorn-knuffels als prijs.

Aanvang: 14.30 uur/ Entree € 8,50 per persoon/ Leeftijd 4 t/m 8 jaar/ Tickets: https://theaterlandgraaf.nl/programma/evenement/spring/

 

Leuke TRAILER  van ‘Spring’:

https://www.youtube.com/watch?v=IDshT4A7A3Y

Informatie

Datum
7 januari 2024
Tijd
14:30