Op vrijdag 10 juni tussen 18:00 – 21:00 uur vindt voor alle deelnemers van Avond4Daagse Landgraaf de medaille uitreiking plaats. Op het Raadhuisplein kan er tegen inlevering van de stempelkaart de medaille opgehaald worden. Wij willen jullie allen persoonlijk feliciteren met jullie 3-daagse prestatie, want dat is dik verdiend. Bij slecht weer zullen wij zorgen voor een gepaste binnen locatie.
Tegen inlevering van jouw stempelkaart ontvang je uit handen van de organisatie jouw verdiende medaille.
Ben je jouw stempelkaart kwijt geraakt of heb je hem reeds weggegooid, dan ontvang je jouw medaille op vertoon van je inschrijfnummer.
Bij slecht weer zullen wij zorgen voor een gepaste binnen locatie.
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om zelf jouw medaille op te halen, probeer hem dan door iemand op te laten halen.
Indien dit écht niet mogelijk is, is het van maandag 13 t/m vrijdag 24 juni mogelijk om uw medaille op te halen tegen inlevering van uw stempelkaart aan de balie van Welsun op locatie Sunplein 18, Landgraaf. Ben je niet meer in bezit van jouw stempelkaart en niet in de gelegenheid om vrijdag 10 juni naar het Raadhuisplein te komen, meld je dan bij ondergetekende.
De routes en festiviteiten van de oorspronkelijke sluitingsdag verplaatsen we naar de editie van 2023. Die houden jullie van ons te goed.
De volgende editie zal plaatsvinden op: 8, 9, 11 en 12 mei 2023.