Persbericht ‘Souvenir uit Landgraaf’

De gemeente Landgraaf bestaat in 2022, 40 jaar! En dit willen wij bij de Vrije Akademie vieren met de tentoonstelling ‘Souvenir uit Landgraaf’. Een souvenir verwijst bijvoorbeeld naar een herinnering of aandenken aan een bijzondere plek, gebeurtenis, persoon of evenement. Voor de expositie ‘souvenir uit Landgraaf’ roepen we mensen uit Landgraaf op om een kunstwerk of ambachtelijk werk in te leveren. Dit mag van alles zijn zoals bijvoorbeeld een schilderij van een landschap, huis of monument uit Landgraaf. Of een bekende persoon of burger uit Landgraaf. Er kan ook een persoonlijke herinnering worden weergegeven of herinnering aan een bijzonder evenement in Landgraaf. Alles wat typisch is voor de gemeente en herkenning oproept bij de mensen uit Landgraaf. Wij hopen op een veelkleurig palet aan ingeleverde kunst en ambachtelijke werken uit en over Landgraaf!

De expositie is van 3 oktober tot 28 oktober 2022 in het Burgerhoes in Landgraaf. Als u overweegt iets in te leveren, aarzel niet en schrijf in via info@vazom.nl of bel naar ons kantoor via 045-7370302. Deelname aan deze tentoonstelling is gratis. Neem a.u.b. contact op als u wil deelnemen zodat wij er samen een boeiende expositie van kunnen maken.

Wij nodigen u bij deze ook uit om te komen kijken naar ons tijdelijke ‘pop up atelier’ op het Raadhuisplein in Landgraaf. Het is mogelijk om van 1 t/m 26 augustus via het ‘Pop-Up Atelier’ op het raadhuisplein in Landgraaf een stoffen tas met inspiratie in het kader van ’40 jaar Landgraaf’ gratis op te halen. In deze tas zal een houten element in de vorm van een vlag zitten en ideeën voor bewerking. U kunt dan zelf thuis of in ons Pop-Up Atelier aan de slag. U kunt dit ook inleveren voor de expositie ‘souvenir uit Landgraaf’. De voorraad is beperkt; dus op = op.
Wilt u meer informatie over dit project? Aarzel niet en meld je aan via info@vazom.nl of via  www.vazom.nl of 045-7370302 via Vrije Akademie Parkstad.