Rijbewijskeuringen CBR in Landgraaf

Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zogenaamde “groot rijbewijs” (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

Automobilisten kunnen zich via Keurig Onder Weg Rijbewijskeuringen bij Onger Os zich medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs op de volgende data:

22 november

20 december

Kosten voor Automobilisten van 75 jaar zijn 45 euro*
Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs 65 euro

 *De laagste prijs voor medische keuringen in Limburg

Afspraak maken

Gemakkelijk en snel via onze website: www.keurigonderweg.nl

De Procedure
Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en begin 5 maanden voor deze datum met het verlengen van uw rijbewijs, indien u ook medisch gekeurd moet worden.

De eerste stap is het kopen en invullen van een Gezondheidsverklaring. Dat kan online op mijn cbr.nl, via DigiD met SMS- of App-verificatie. Een papieren Gezondheidsverklaring kunt u kopen bij de meeste gemeenten. Deze vragenlijst over uw eigen gezondheid moet u eerst zelf invullen en opsturen naar het CBR. Als antwoord krijgt u van het CBR het Verslag (soms meer dan één), die de keuringsarts moet invullen. Op dát moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring. De artsen waar Keurig Onder Weg Rijbewijskeuringen mee samenwerkt, zijn aangesloten bij ZorgDomein. Zij vullen de formulieren digitaal voor u in en versturen deze direct naar het CBR.