Onderwerp: persbericht aankondiging Sjtols op 40 jaar Landgraaf concert

“SJTOLS OP LANDGRAAF”

Concert “Harmonie Laura” i.s.m. Paul van Loo met Ivo Rosbeek

Het zal U vast en zeker niet ontgaan zijn dat de gemeente Landgraaf dit jaar 40 jaar bestaat. Ook Harmonie Laura kan en wil dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan en nodigt dan ook elke inwoner van Landgraaf (en daarbuiten) uit voor een bijzonder concert: “SJTOLS OP 40 JAAR LANDGRAAF”, op Zondag 6 november.

Het concert met een gastoptreden van Paul van Loo en Ivo Rosbeek vertelt het verhaal van Landgraaf. Een groot deel van de speciale muziekwerken zijn voorzien van prachtig beeldmateriaal welke verkregen is met medewerking van de heemkundevereniging Landgraaf. Verleden, heden en toekomst, de mooie plekjes en alle zaken waar we in Landgraaf trots op zijn passeren de muzikale revue!

Het concert vindt plaats op zondag 6 november in het Gemeenschapshuis D’R Sjtee Uul in Lauradorp, aanvang 15:00 uur zal open om 14:30 uur. Toegangskaarten¬† kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij;

Gemeenschapshuis D’r Sjtee Uul & Kapper Smeets of via onze reserveerlijn tickets@harmonielaura.com .

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Landgraaf in het kader van 40 jaar Landgraaf.

Wilt u meer informatie over de vereniging of wilt u lid of vriend worden, neem dan contact op met onze voorzitter dhr. Attila Oroszi, tel.; 06-44456289 of mail naar secretariaat@harmonielaura.com  of kijk op onze website www.harmonielaura.com.

Met vriendelijke groet,

Dhr. Attila Oroszi,

Voorzitter Harmonie Laura