Terugblik medaille uitreiking Avond4daagse Landgraaf!

Wat hebben we met z’n allen gebaald die bewuste vrijdag 20 mei 2022. Het was niet zoals we gehoopt en gepland hadden.. Geen vol Raadhuisplein. Geen Via Gladiola Bachlaan met een fanfare en enthousiaste mensen die onze wandelaars over de finish binnenhaalden. Geen feeststemming en samen toosten op de prestatie!

Maar wél het cirkeltje rond en wél die verdiende medaille voor 3 dagen presteren; ieder op zijn eigen niveau.. Vrijdag 10 juni vond een ingetogen medaille uitreiking plaats in de PinkPopzaal van het Burgerhoes.

Wat een ontzettend fijne reacties heeft de organisatie mogen ontvangen. Meeleven, meedenken, complimenten, opbouwende feedback en zelfs nieuwe vrijwilligers voor volgend jaar; wat willen we nog meer?!

De deelnemers die hun medaille niet hebben kunnen ophalen kunnen nog tot en met vrijdag 24 juni 2022 terecht bij de receptie van Welsun op het Sun-plein om hun medaille af te halen.

Voor iedereen die ons niet wilt missen en de mensen die ons onverhoopt dit jaar gemist hebben: editie 2023 staat gepland op: 8, 9, 11 en 12 mei 2023.

Bedankt allemaal en tot volgend jaar!