Op dinsdag 31 oktober a.s. organiseert Service Gilde Landgraaf weer een wandeling met het thema ‘HEERLYCKheyt Schaesberg’. Het thema is dit keer de geschiedenis van Schaesberg.

De themawandeling begint bij de Petrus en Pauluskerk en komt achtereenvolgens langs de Leenderkapel, hoeve Leenhof, de kasteelruïne, de Barbara kapel in Palemig en de Kakertshoeve. Op de historische plekken zullen gidsen vertellen over de geschiedenis van de gebouwen. Aan het eindpunt is er nog een rondleiding door de kerk.

De wandeling start om 09.00 uur op de parkeerplaats van de Schaesbergerhof, Hoofdstraat, Schaesberg, Landgraaf tegenover de voornoemde kerk. De wandeling is ongeveer 6,5 km lang.

Tijdige aanmelding bij het Gilde (email gildelandgraaf@gmail.com) is aan te raden in verband met de beperkte deelname. Bellen naar kantoor: 045 569 56 80 tijdens de kantooruren van maandag t/m woensdag tussen 9.30 en 12.00 uur kan eveneens.

Deelname is kosteloos; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Ook in slechte weersomstandigheden, met uitzondering van stortregen, gaat de wandeling door.

Service Gilde Landgraaf wenst u veel wandelplezier toe.

Informatie

Datum
31 oktober 2023
Tijd
09:00